Op stap met Vlieg

Vlieg komt deze zomer weer naar Wuustwezel! Er staan een aantal leuke schattenzoektochten op het programma, vertelnamiddagen in de bibliotheek... Nieuw dit jaar is de spaarkaart voor echte "Vlieg-fans"! Als je de spaarkaart toont bij "vliegactiviteiten", verdien je een stempel. Wanneer je kaart minstens voor de helft vol is, maak je kans op een leuke prijs. 

Vliegactiviteiten
  • Schattenzoektocht
Heel de zomer lang kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar en hun (groot)ouders deelnemen aan de geurzoektocht. De zoektocht vertrekt en eindigt aan de bibliotheek. Heb je een smartphone? Breng hem dan zeker mee, want de hele zoektocht doe je met behulp van een app! Zin om nog meer te zoeken? Doe dan zeker ook de binnenzoektocht in de bibliotheek gedurende de hele zomervakantie! 
Tijdens Vlaanderen Feest op zaterdag 8 juli zal er ook een speciale schattenzoektocht georganiseerd worden! 
  • Vertelnamiddagen in de bib
Tijdens de grote vakantie kan je op 4 woensdagnamiddagen in de bib van Wuustwezel terecht voor een ontspannende vertelnamiddag. Er wordt gezellig voorgelezen en nadien nog geknutseld, gespeeld,... Alle kinderen zijn welkom op 5 juli, 19 juli, 2 augustus en 23 augustus, telkens van 14 tot 16 uur. Je hoeft hiervoor niet in te schrijven, dus kom zeker een keertje langs met je spaarkaart!
  • Toonmoment musicalstage

​Van 24 juli tot en met 28 juli zal er gezongen, gedanst en geacteerd worden tijdens de musicalstage in GC Kadans. Op vrijdag 28 juli om 17.30 uur staan de musicalsterren in spé op de planken om te tonen wat ze hebben geleerd. Ga gratis een kijkje nemen en vergeet je spaarkaart niet!

  • Speelpleinbezoek
Van dinsdag 4 juli tot en met dinsdag 22 augustus kunnen alle kinderen van 4 tot 15 jaar terecht op het speelplein voor zeven weken spelplezier! (Op maandag is het speelplein gesloten.)
De speelpleinzomer wordt op 22 augustus afgesloten met een spetterende springkastelendag! Een dagje op het speelplein kost €4,50, inschrijven op voorhand is niet nodig. Ga dus zeker een keertje langs in het Wijkhuis van Sterbos, Molenheide 3 en verdien zo een extra stempel op je spaarkaart!
  • Boekenbingo
Zomertijd, vakantietijd = leestijd!
De bibliotheek pakt deze zomer uit met een echte boekenbingo! Meedoen is heel eenvoudig voor lezertjes! En zo leer je weer heel wat leuke boeken kennen. 
  • Kunsttentoonstelling Kruiswegkermis & Kunst in het park

Tijdens het weekend van Kruiswegkermis zal er in GC Blommaert weer een kunsttentoonstelling doorgaan, waar Wuustwezelse kunstenaars 15+ hun werken tentoonstellen. Nieuw dit jaar is de kunst in het park waar je de  kunstenaars live aan het werk kan zien. Voor kinderen zal er op zondag 27 augustus een creaworkshop doorgaan. Een bezoekje is de moeite waard, en geeft recht op een stempel! 

Meer info
Bibliotheek Wuustwezel, 03 690 46 40, bibliotheek@wuustwezel.be