Vacatures bij OCMW en Gemeentebestuur

Het gemeentebestuur en het OCMW publiceren regelmatig vacatures in de pers en de eigen informatiebladen.

Gemeente Wuustwezel

Wie ambitie heeft voor een job bij het gemeentebestuur, informeert best over de mogelijkheden op de dienst personeel 03 690 46 19 of via e-mail personeel@wuustwezel.be . 

 

OCMW van Wuustwezel

Interesse om bij het OCMW te werken? Spontane sollicitaties zijn altijd welkom! Meld je bij personeel@ocmwwuustwezel.be.

 

Woonzorgcentrum Sint-Jozef

Wij zijn momenteel dringend op zoek naar een VERPLEEGKUNDIGE (onbepaalde duur). Meer info over de functie van verpleegkundige vind je hier terug.

Wij zoeken ook regelmatig enthousiaste ZORGKUNDIGEN om ons team te komen versterken. Meer info over de functie van zorgkundige vind je hier terug. Mocht je graag als zorgkundige in ons WZC aan de slag gaan, dan mag je steeds contact opnemen via personeel@ocmwwuustwezel.be.

Interesse om in het Woonzorgcentrum te werken? Spontane sollicitaties zijn altijd welkom! Meld je bij personeel@ocmwwuustwezel.be

 

Diversen 

  • PIDPA heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  • IGEAN heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  • Brandweerzone Rand heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  • Spectrum Volwassenenondersteuning heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  • Onderwijskoepel voor steden en gemeenten (OVSG) heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  • BENEGO zoekt een programmamanager
  •  Werken bij de overheid? Op zoek naar een vacature bij een gemeente of OCMW? Werkenbijdeoverheid.be biedt wekelijks  nieuwe vacatures uit overheden. 
    Kandidaten op zoek naar een functie bij de overheid kunnen zich ook registreren. Meer info? www.werkenbijdeoverheid.be: de jobsite voor de overheid