Vacatures bij OCMW en Gemeentebestuur

Gemeentebestuur en OCMW hebben regelmatig vacatures. Informeer ernaar!Het gemeentebestuur en het OCMW publiceren regelmatig vacatures in de pers en de eigen informatiebladen.

 

 

 

 

Gemeente Wuustwezel

Wie ambitie heeft voor een job bij het gemeentebestuur, informeert best over de mogelijkheden op de dienst personeel 03 690 46 19 of via e-mail personeel@wuustwezel.be . 

We zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker die als technisch assistent groen (m/v) onze dienst openbare werken wil komen versterken. Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur. We voorzien ook in de aanleg van een wervingsreserve. Meer info...

Heb je interesse en kom je in aanmerking, aarzel dan niet om je kandidatuur in te dienen. Solliciteren kan door je brief, het standaard sollicitatieformulier en een uittreksel uit het strafregister uiterlijk 24 maart 2017 te bezorgen aan het college van burgemeester en schepenen, Gemeentepark 1, 2990 Wuustwezel. 

 

OCMW van Wuustwezel

Is op zoek naar een LOGISTIEK MEDEWERKER HUISVESTING. Meer info over deze functie vind je hier terug. Heb je interesse, aarzel dan niet en dien je kandidatuur in voor 29 juni 2017!

Interesse om bij het OCMW te werken? Spontane sollicitaties zijn altijd welkom! Meld je bij personeel@ocmwwuustwezel.be.

 

Woonzorgcentrum Sint-Jozef

Wij zijn momenteel dringend op zoek naar een VERPLEEGKUNDIGE (onbepaalde duur). Meer info over de functie van verpleegkundige vind je hier terug.

Wij zoeken op korte termijn een ANIMATOR voor een vervangingscontract voor 1 jaar. Heb je interesse, aarzel dan zeker niet om te reageren!   (personeel@ocmwwuustwezel.be)

Wij zoeken ook regelmatig enthousiaste ZORGKUNDIGEN om ons team te komen versterken. Meer info over de functie van zorgkundige vind je hier terug. Mocht je graag als zorgkundige in ons WZC aan de slag gaan, dan mag je steeds contact opnemen via personeel@ocmwwuustwezel.be.

 

Interesse om in het Woonzorgcentrum te werken? Spontane sollicitaties zijn altijd welkom! Meld je bij personeel@ocmwwuustwezel.be

 

Diversen 

  • PIDPA heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  • Brandweerzone Rand heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  • Spectrum Volwassenenondersteuning heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  • Onderwijskoepel voor steden en gemeenten (OVSG) heeft momenteel volgende vacatures lopen.
  •  Werken bij de overheid? Op zoek naar een vacature bij een gemeente of OCMW? Werkenbijdeoverheid.be biedt wekelijks  nieuwe vacatures uit overheden. 
    Kandidaten op zoek naar een functie bij de overheid kunnen zich ook registreren. Meer info? www.werkenbijdeoverheid.be: de jobsite voor de overheid