Dagopvang

Vesalius: dagzorgcentrum voor bejaarden
Prins Kavellei 71, 2930 Brassschaat

Een dagzorgcentrum probeert de thuissituatie te ondersteunen en mantelzorgers te begeleiden. In het dagzorgcentrumzorft men voor animatie en activiteiten. Er is een mogelijkheid om van een relaxatiebad te genieten.

OCMW-Wuustwezel en OCMW-Brasschaat werken samen om dagzorg voor bejaarden aan te bieden. Als inwoner van Wuustwezel heb je automatisch recht op dezelfde dagprijs als inwoners van Brasschaat zelf. 

Vervoer naar het dagzorgcentrum kan worden geregeld via de Handicar of MMC.

Dagverzorgingscentrum Vesalius is geopend, elke werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Voor meer informatie en voor een aanvraag neemt u contact op met het nummer 03 650 25 71 (verantwoordelijke dagopvang) of  03 650 25 70 (algemeen nummer Vesalius).

 

NOAH Wuustwezel

Familiehulp baat in Vlaanderen en Brussel meer dan dertig kleinschalige dagverzorgingshuizen (NOAH) uit. NOAH staat voor:

 Nabijheid, Ontmoeting, Aandacht, Huiselijkheid.

Thuiswonende ouderen met een zorgbehoefte kunnen overdag samen met anderen een gezellige dag doorbrengen in NOAH. Onze NOAH-coördinator en vrijwilligers organiseren leuke activiteiten (koken, wandelen, kaarten, muziek beluisteren, televisie kijken, handwerk, op uitstap gaan,…). Daarnaast staan onze verzorgenden altijd voor je klaar. Wens je een douche, een bad, haarverzorging, nagelverzorging of massage: in NOAH kan het allemaal! Bovendien kan je ’s middags mee aanschuiven voor een warme maaltijd.

NOAH is net zoals thuis, maar dan in fijn gezelschap! Ideaal om enkele keren per week de eenzaamheid en de lege momenten te doorbreken.

Je vindt onze NOAH van Wuustwezel aan het Sint Jozefsplein 27 te Gooreind.

Tel: 03 315 03 20

antwerpen@familiehulp.be

Op kaart tonen