Een tegemoetkoming voor zwemmers

In Wuustwezel is er geen zwembad. Inwoners, erkende verenigingen en middelbare scholen (voor zwembadgebruik van leerlingen die in Wuustwezel woonachtig zijn) kunnen een toelage bekomen voor het gebruik van volgende zwembaden:

  • het gemeentelijk zwembad te Kalmthout, Kapellensteenweg 90, 2920 Kalmthout
  • het zwembad ‘De Wildert’, Wildertsedijk 61, 4881 ET Zundert, Nederland
  • het zwembad ‘Elshout’, Elshoutbaan, 2930 Brasschaat
  • het gemeentelijk zwembad te Kapellen, C. Pallemansstraat 84, 2950 Kapellen
  • het zwembad 'Sportoase Stede Akkers', Katelijnestraat 31,2320 Hoogstraten

Voor elke beurtenkaart, lessenkaart, abonnement of voor het afhuren van het zwembad wordt een toelage gegeven van 20% op de betaalde kostprijs. Eenmalige zwembeurten worden niet betoelaagd.

Zwemmen in BrasschaatHet formulier voor de aanvraag van de tegemoetkoming kunt u hier downloaden of kunt u verkrijgen op de dienst vrije tijd op het gemeentehuis. De formulieren dienen volledig ingevuld, tesamen met het originele betalingsbewijs van de beurtenkaart of het abonnement, binnengebracht te worden op de dienst vrije tijd.

Buiten de kantooruren mag u het aanvraagformulier ook deponeren in de brievenbus van het gemeentehuis t.a.v. de sportdienst.

Gelieve er rekening mee te houden dat het een aantal weken kan duren vooraleer de tegemoetkoming op uw bankrekening gestort wordt, aangezien de aanvragen gegroepeerd behandeld worden.