Fietsen

Bewegwijzerde routes

Wuustwezel telt heel wat bewegwijzerde fietsroutes. Van al deze routes zijn folders of plannetjes verkrijgbaar bij de Dienst Toerisme. Sommige zijn betalend, maar de meeste kan je gewoon gratis meenemen.

        

 

Zelf plannen

Kies zelf waar je fietstocht naartoe gaat met het knooppuntennetwerk.

 

LF-routes in Wuustwezel

LF staat voor 'Lange (-afstand) Fietsroutes' of ook 'Landelijke Fietsroutes'. Het zijn routes in lijn die diverse regio's en zelfs landen doorkruisen. Voor de trajecten wordt altijd gezocht naar veilige fietswegen uit de buurt van drukke verkeersassen. LF-routes vormen de perfecte basis voor het plannen van meerdaagse trektochten of fietsvakanties. Je kan naar eigen voorkeur een traject uitstippelen langsheen verschillende routes. Of je kunt er ook voor kiezen één afzonderlijke LF-route te volgen van begin- tot eindpunt, zelfs over de grenzen heen. Zo ontdek je op een sportieve manier heel wat verrassende plekjes in binnen- en buitenland.

Fietsen huren

Bij fietshandel Saman kan je kwaliteitsfietsen huren. Reserveer ze 24 uur op voorhand via mail (info@saman.be) en ze worden naar de afgesproken locatie gebracht. Meer info: www.saman.be