Fotowedstrijd om wandelroutes te promoten

Nu we tijdens de tweede lockdown vaker thuis werken, gaan we ook meer op stap in eigen omgeving. Er wordt heel wat afgewandeld en gefietst en zo herontdekken we de mooiste plekjes in onze streek. De toeristische dienst van Wuustwezel helpt je daarbij graag op weg. Bovendien dagen ze de wandelaars uit voor een sympathiek wedstrijdje, waarbij elke deelnemer kan winnen.

Kans op Wezelse Weelde

De toeristische dienst lanceert een fotowedstrijd om de lokale wandelroutes te promoten en zet twee weken lang een bepaalde wandeling in de kijker. Wie foto's maakt tijdens de wandeling en een selectie doorstuurt naar de toeristische dienst, maakt kans op een Wezelse Weelde geschenkbox. De mooiste foto's worden ook gepubliceerd door de toeristische dienst.

De wedstrijdreeks wordt geopend door het populaire Beersgat pad. Uit de hoeveelheid ingezonden foto's blijkt duidelijk dat dit pad druk bewandeld wordt. Hoe je deze route wandelt, kies je helemaal zelf. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Vanaf volgende week kan je foto's doorsturen van een andere wandelroute. Volg de facebookpagina van de toeristische dienst voor meer nieuws hierover.