G-sportinstuif in Schoten op 17 april

Op woensdag 17 april 2019 is het weer tijd voor de G-sportinstuif! Deze editie gaat door in en rond de sporthal van Schoten. Op deze sportdag kunnen personen vanaf 6 jaar met een verstandelijke, psychische, visuele en/of fysieke handicap proeven van verschillende G-sporten en kennis maken met de clubs. Heb je niet genoeg aan 1 dag vol sportplezier? Dan kan je ook kiezen voor het buitengewone funkamp of een ander sportkamp, waarvan de folders in bijlage te vinden zijn. 

Locatie en tijdstip:

  • Sporthal Vordensteyn, Vordensteinstraat 76, 2900 Schoten.
  • Van 9.30 tot 15.00 uur (inschrijven voor een halve dag is ook mogelijk! Keuze uit voor- en namiddag)

Programma:

15 verschillenden sporten! Boogschieten, fotozoektocht, jiujitsu, boccia, korfbal, dans, drums alive, basketbal, airtrack, curling, torbal, showdown, netbal, katapultschieten en kubb! Meer info over de sporten? Zie folder in bijlage! 

Inschrijving via het formulier: https://bit.ly/2UsdHJc. Of vraag een groepsinschrijvingsformulier op via sportpromotie@wuustwezel.be

Deelnameprijs: De kostprijs bedraagt 2,5 euro per deelnemer voor een hele dag, 2 euro voor een halve dag. Hierin zijn de verzekering, gratis drankje en een leuk aandenken inbegrepen.