Cadeaubonnen, tickets, gadgets,...

In de vrijetijdswinkel kan je allerlei nuttige en leuke zaken kopen.

Het best verkochte product in onze winkel is al jarenlang de cadeaubon. Op deze manier steunt de gemeente haar handelaars, want met deze bonnen kan je terecht in meer dan 100 handelszaken in Wuustwezel. Zo wordt er jaarlijks voor meer dan 85.000 euro aan bonnen besteed. De bonnen zijn verkrijgbaar in waardes van 5, 10 en 20 euro. Bij de bonnen verkopen we ook kleurrijke enveloppen voor 1 euro, gemaakt door en ten voordele van De Oever. 

     

 

Regelmatig kan je tickets voor voorstellingen, optredens, lezingen en tentoonstellingen kopen. Voor actuele informatie, volg de nieuwsbrieven van de gemeente (onderaan aanvinken) of de activiteitenkalender in het W'tje. Verder vind je een heleboel flyers in de openbare gebouwen. 

Ook voor kaartmateriaal van fiets-en wandeltochten in en rondom Wuustwezel kan je bij ons terecht . Zo zijn er de gekende knooppuntenkaarten, maar ook themaroutes per gemeente of regio. Kijk eens in onze vitrinekast om te zien wat er allemaal kan verkregen worden. Geregeld hebben we 'speciallekes' in de aanbieding, zoals vb. de Turfbelevingsbox met 5 fietsroutes en 3 wandelroutes in het teken van de verdwenen venen. Of een fietsroute rond 'Oorlogsgeweld in de Noordertuin', een samenwerking tussen 7 gemeentes in de Noorderkempen. In de zomer hebben we vaak (gratis) zoektochten klaar liggen die je te voet of per fiets kan doen. Kijk zeker ook eens bij 'wandelen & fietsen' als je op zoek bent naar kaartmateriaal.

      

Verder kan je er enkele leuke gadgets van Wuustwezel vinden.

    Sport T-shirt Wuustwezel m/v: 19,90 euro

 Snijplankje met recept 'Wuustwezelse Wangetjes': 5 euro

  Notitieboekje: 2 euro

 Strip: 6 euro

 

Uiteraard kan je voor een rol PMD-zakken nog steeds bij ons terecht. Voor 2,5 euro krijgt u 20 blauwe zakken van 60 liter.