Gooreinds Tuinfeest

Ook dit jaar nodigen we alle inwoners uit om de vakantie samen in te zetten met een fijn dorpsfeest. Iedereen is welkom op zondag 30 juni in de Pastorietuin en Theo Verellenlaan, voor een dag vol leuke activiteiten, spannende kinderanimatie, eersteklas entertainment en heel wat lekkers. Ongetwijfeld een leuke dag voor groot en klein! 
 
Programma
  • 8 uur: Fietstoertocht Gooreindse Pijl met vertrek aan GC 't Schoolhuis
  • 9 uur: Garageverkoop Theo Verellenlaan tot 15 uur
  • 11 uur: Boekenverkoop en Eigengemerkt, Feel Good markt tot 16 uur

Aan de kerk mag je nog optredens verwachten van Charles, Jakobistan en Kaske tot 14 uur. 

Kinderanimatie
Studio Gekko zal dit jaar jong en oud amuseren met een fijne voorstelling over een poetsman met een burn-out. Herman komt aan op zijn werkplek en ontdekt, naast een hoop rommel, ook een groep kinderen. 
Kom samen genieten van deze voorstelling en otdek hoe Herman met deze situatie zal omgaan... Om 15 uur start de voorstelling in de Pastorietuin bij het podium. 
 
Muziekprogramma
Om 14 uur opent een lokale drumband en het jeugdorkest. Daarna is het aan Julie Benwa, de 20-jarige singer-song-writer brengt verschillende nummers in verschillende stijlen, waarbij ze telkens het beste uit muziek wil halen. Om gevolgd te worden door De Nootoplossing, een band die het Nederlands- en Engelstalige hitarchief onder de loep heeft genomen. Usual, de tweekoppige band speelt zowel covers als eigen nummers waarbij met telkens op zoek gaat naar ambiance! Deze knappe afsluiter begint om 20 uur. 
 
Het Gooreinds Tuinfeest wordt je gratis aangeboden door RGO Gooreind. Welkom! 
 
Meer info
RGO Gooreind - 0474 73 63 21 - mai.vanthillo@wuustwezel.be