Herstellingswerken Stoffezandstraat - Kapelstraat

Enkele betonvakken van Stoffezandstraat en Kapelstraat worden hersteld.Tijdens de tweede week van de Paasvakantie (week van maandag 15 april) zullen er herstellingswerken uitgevoerd worden aan het wegdek in beton.

Wegdek volledig onderbroken ter hoogte van de kerk en ter hoogte van kleuterschool 't Blokje
Hoewel deze werken eerder plaatselijk zullen zijn, zullen Kapelstraat en Stoffezandstraat volledig onderbroken zijn voor het doorgaand verkeer. De onderbrekingen, over de volledige breedte van de rijweg, situeren zich ter hoogte van de kerk en de kleuterschool 't Blokje.

Ook de Brechtseweg zal onderbroken zijn ter hoogte van de aansluiting op de N144.

De werken worden uitgevoerd door aannemer Mols nv uit Arendonk en zullen ongeveer een week in beslag nemen. Bedoeling is dat N144 na Paasmaandag opnieuw opengesteld kan worden voor het voertuigenverkeer.

Wegomlegging

  • Het doorgaand verkeer richting Brecht wordt omgeleid via de Sint Lenaartseweg - Ambachtstraat - Tommelbergweg - Brechtseweg.
  • Het doorgaand verkeer richting Wuustwezel en Hoogstraten wordt omgeleid via de Oud-Dorpsstraat. 
  • Het zwaar verkeer +3,5 ton krijgt omlegging via de E19.

Fietsers en voetgangers kunnen de werken passeren, al zullen fietsers ter hoogte van de werken even moeten afstappen om het voetpad te gebruiken.

De Lijn laat weten dat door deze werken de bussen richting Loenhout Kerk een tijdelijke eindhalte zullen krijgen in de Hofdreef. De bushaltes Neerven, Bareelstraat en Kerk worden gedurende deze werken niet bediend door de bussen richting Loenhout. De bussen richting Wuustwezel zullen enkel de halte Kerk niet aandoen, maar wel de haltes Neerven en Bareelstraat. 

Meer info
Dienst openbare werken - 03 690 46 32 - conducteur.ow@wuustwezel.be