Het zomert in de bib

Haaa, zomer! Eindelijk eens tijd om voluit te lezen en te spelen! De bibliotheek staat te springen om het plezier tot bij jou te brengen en heeft daarom een zomerprogramma uitgewerkt met voor ieder wat wils. Lees hier wat we zoal in petto hebben! 

Voor de tieners hebben we een #BookTok-challenge. Op TikTok delen heel wat jongeren recensies en boekaanbevelingen via #BookTok. Ook jij kan andere jongeren inspireren door een filmpje te delen van jouw leesplezier. Daarmee maak je bovendien kans op een boekenbon van Standaard Boekhandel.

Volg @bibwuustwezel op TikTok, zodat wij jou kunnen volgen. Plaats een filmpje van je boekaanbeveling en gebruik daarbij de #bibwuustwezel. Zo kunnen wij en andere dorpsgenoten je filmpje zeker terugvinden. Voor meer info kan je terecht op de website van de bibliotheek.

Lezen en spelen kan overal
Daarnaast roept de bibliotheek alle dappere kinderen tussen 4 en 12 jaar oud op om te komen helpen. Een schurk dreigt ermee onze bibliothecaris te vergiftigen met een geurbom! Maar bedolven onder het boekenwerk, hebben wij geen tijd om zelf de kist met het dodelijk geurgas te gaan zoeken. Kan jij voor ons de bom zoeken en de bibliothecaris redden?!

Tot slot kan iedereen deelnemen aan een toffe fotowedstrijd. Wie vanaf 1 juli zijn lees- en/of speelfoto deelt op Facebook of per mail met #mijnleesplek of #mijnspeelplek en #bibwuustwezel, maakt kans op een bon van Standaard Boekhandel.

Lezen en spelen kan immers overal: in de auto of op bed, in het park of in het bos, in de tuin met een lekkere m/cocktail, op je favoriet Wuustwezels plekje, op het terras van een Wuustwezelse horecazaak,…Rep je dus naar de bib voor een spannend boek of hilarisch gezelschapsspel! 

Je kan aan alle bovenstaande activiteiten deelnemen van 1 juli tot en met 31 augustus.

Meer info wuustwezel.bibliotheek.be – facebook @bibliotheekwuustwezel.