Hulp nodig? Wuustwezel helpt!

Heb je hulp nodig? Wuustwezel helpt!Het aantal besmettingen met Covid19 neemt in onze regio opnieuw toe. Om deze in te dijken worden de maatregelen opnieuw verstrengd. Kwetsbare groepen krijgen het hierdoor ook moeilijker. Heb je hulp nodig of ken je iemand die hulp kan gebruiken, laat het ons weten!

Wuustwezel helpt!
Heb je omwille van de verscherpte coronamaatregelen nood aan hulp? We denken aan het doen van boodschappen, met de hond gaan wandelen, nood aan sociaal contact enzovoort. Weet dat je er niet alleen voor staat en laat het ons weten, zodat we je kunnen helpen. We behandelen je vraag vertrouwelijk.

Contact: 03 236 58 69 of burenhulp@wuustwezel.be

Lokale Dienstencentra
Onze beide lokale dienstencentra blijven voorlopig open voor warme maaltijden en voor één-op-één contacten zoals voor info en advies, pedicure en contactmomenten met de wijkagent. Je kan er enkel terecht op afspraak.

Contact:
• Lokaal Dienstencentrum Ter Wezel, Achter d’Hoven 65, tel: 03 667 61 58
• Lokaal Dienstencentrum Wijkhuis, Brechtseweg 29, tel: 03 236 58 69

Sociale kruidenier
De sociale kruidenier blijft geopend en werkt verder op afspraak. Je kan enkel gebruik maken van de sociale
kruidenier na doorverwijzing door de sociale dienst.

Contact: Sociaal Huis, Bredabaan 735, tel: 03 633 52 10

Samen sterk
Met z’n allen samen tegen corona. Alleen zo voorkomen we een nieuwe lockdown. Wees dus niet creatief in het omzeilen van de maatregelen, maar wees creatief in het verslaan van het virus. #samentegencorona #trotsopwezel