Maand van de sportclub = september!

September is de maand van de sportclub! Verschillende sportclubs uit Wuustwezel zetten hun deuren open en nemen leuke initiatieven om te laten zien hoe goed hun club bezig is. 

Wie doet er allemaal mee?

​Wij geven gratis proeflessen, we doen mee met de 'Coolste sportclub van Vlaanderen' en zijn ook te vinden op de Dorpsdag in het bijzonder straatje met een leuk bewegingsparcours. 

Is atletiek dé sport voor jou? Ontdek het zelf! Kom in september langs en doe een training mee. Je kan 2 x gratis deelnemen aan een training voordat je aansluit bij onze club.
In de eerste week van september nemen wij het instagramaccount van de sportdienst over, dus volg ons via https://www.instagram.com/sportdienst.wuustwezel/?hl=nl!

Kom gerust eens langs om te proeven van een training!

Wil je een uurtje bewegen zonder prestatiedruk? Ben je op zoek naar een gemoedelijke sportclub waar alle generaties zich thuisvoelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Gedurende de hele maand september zijn jong (vanaf 18 maanden!) en oud welkom om volledig vrijblijvend een proefles te komen volgen.
Meer info? www.otmsport.be - secretariaat@otmsport.be - 0470 743 703
Je vindt ons ook op Facebook en Instagram!"

Op woensdag 18 september organiseren wij een "open" trainingsdag. Alle leden worden uitgenodigd om actief vrienden, kameraden en geïnteresseerden mee te brengen om een training mee te volgen. Maar uiteraard is gewoon iedereen welkom op deze dag!

Gymnastiek van basisturnen, trampoline, tumbling tot acro,
of denk je dat dansen meer je ding is?
Jazz, hiphop of breakdance?
Kom in de maand september gratis al onze lessen een keertje proberen!!