Martine Prenen komt naar GC Kadans

Martine Prenen - aka lifestyle coach Mar10 - komt op 5 september naar GC Kadans met de voorstelling 'De gezonde vrouw? 't Zijn de hormonen'.
 
Een zoektocht naar gezond én plezierig leidde tot deze show. Want natuurlijk willen we allemaal 'lekker' in ons vel zitten en 'bakken' energie hebben om elke dag van te tanken. 
Maar hoe doe je dat? En nog belangrijker, hoe begin je eraan?
 
Met haar '50-something' jaren op de teller en een master van gezondheids- en voedingscoach op zak, loopt Mar10, net zoals de meesten onder ons, nog regelmatig tegen zichzelf aan. En dat blijkt helemaal onze eigen schuld niet te zijn. Integendeel, ons lijf wordt eigenlijk mede bestuurd door een hoop dingen of wezens waar we amper vat op hebben. Mar10 geeft ons een kijkje in haar - en zodoende ook onze - interne keuken. Om tot de conclusie te komen dat we er misschien toch controle over kunnen krijgen?
Want als je systeem uit balans is, dan krijgt een vrouw een snor en een man borstjes? Dat kan toch niet de bedoeling zijn? Dus wat doe je dan? 
 
Mar10 laat zien hoe ze zich staande houdt op dat slappe koord van een gezond leven leiden. Zo legt ze uit wie er achter je cravings zitten en hoe je guilty pleasures of goestingeskes onder controle kan houden (of niet). Over hoe je stress kan gebruiken als een vriendje in plaats van het te zien als de vijand. Wat je kan doen als je 's ochtends zonder sloten koffie écht niet uit je zombie-status geraakt. En wat je moet doen als je in paskotjes altijd een zenuwinzinking nabij bent...
Kortom: een voorstelling met heel veel aha-erlebniss en toch wat handige tips om blij in je vel te zitten. 
Mar10 neemt zichzelf niet TE serieus, er moet ruimte overblijven voor een pateeke of een goed pak friet. Er is ruimte voor humor, inzicht en zelfs een paar gezonde tips en trucs.
En vooral: het is écht niet allemaal onze eigen schuld. 
 
Ga vervolgens naar huis, voel je een stuk gezonder en geef licht af... Zeg thuis dat ze hun zonnebril alvast opzetten!
 
IT'S OKAY NOT TO LIKE ME,
NOT EVERYONE HAS GOOD TASTE
 
Praktisch
Donderdag 5 september om 20 uur in GC Kadans.
Inkom: 7 euro / VVK: 5 euro / Vrijetijdspas of EDC: 3 euro
Tickets zijn verkrijgbaar bij de bibliotheek van Wuustwezel, Dorpsstraat 36 - 03 690 46 40