Nieuwe vacature voor administratief medewerker

Het lokaal bestuur van Wuustwezel zoekt regelmatig nieuwe medewerkers. Ditmaal is er een vacature voor een

Administratief medewerker sociale dienst

Als administratief medewerker van de sociale dienst ondersteun je de maatschappelijk werkers bij de verwerking van hun sociale dossiers. Jouw taak zal er vooral in bestaan om de financiële stromen van en naar het ministerie op te volgen, te controleren en te corrigeren waar nodig.

Het gaat over een deeltijds contract (70%) van onbepaalde duur. We zoeken hiervoor een nauwkeurige cijferknobbel, die steeds de puntjes op de i zet en quasi foutloos te werk gaat. Voel jij je je helemaal thuis in de wereld van cijfers, tabellen en financiële stromen en word je niet afgeschrikt door inspecties of auditcontroles? Dan is deze functie helemaal iets voor jou. Verder ben je zelfstandig, flexibel en werk je vlot samen met naaste collega’s. Tot slot heb je een diploma hoger secundair onderwijs.

Interesse in deze boeiende uitdaging?

Kom jij ons team versterken? Stuur dan voor 5 juli je motivatiebrief, cv, een uittreksel uit het strafregister én een kopie van je diploma naar de personeelsdienst. 

De selectieproeven vinden plaats op dinsdagavond 6 juli (schriftelijk) en vrijdag 9 juli (mondeling, overdag).
Alle geslaagde kandidaten worden voor 3 jaar in een wervingsreserve opgenomen. Kijk voor meer info op onze vacaturepagina.