Poëzieworkshop

Workshop Creatief Schrijven op 26 september.Op 26 september 2019 organiseert de Bib en GC-raad in samenwerking met de Cultuurraad een poëzieworkshop.

Workshop Creatief Schrijven
Heb je literaire aspiraties? Hou je van klare taal? Denk je in beelden of woorden? Ben je Nederlandstalig of anderstalig? Iedereen komt aan bod tijdens een Creatief Schrijven workshop! We gaan immers niet kopiëren, maar een eigen schrijfstijl ontwikkelen. We vertrekken vanuit eenvoudige schrijfoefeningen. Niet denken, maar doen!  Deze schrijfsels vormen de basis voor de originele tekst die je onder begeleiding van ervaren docenten zal schrijven.

De workshop zal doorgaan op donderdag 26 september 2019 van 19u30 tot 21u30 in de bibliotheek van Wuustwezel (Dorpstraat 36, 2990 Wuustwezel).

Inschrijven voor 15 september 2019 via de bibliotheek. Deelname bedraagt €5, incl. koffie/thee. Pennen en papier zijn voorradig, maar de deelnemers mogen zelf ook mooi briefpapier en een (vul)pen meebrengen.

Neem deel aan Gedichtendag 2020
Er zijn verschillende types van teksten die we individueel of samen kunnen schrijven, met een focus op poëzie. Dit naar aanleiding van de jaarlijkse Gedichtendag, waarbij een poëziewedstrijd wordt georganiseerd. Tijdens deze wedstrijd kan jong en oud verschillende gedichten insturen, en maken hierbij kans om mooie prijzen te winnen.  Wie weet wordt jij wel de nieuwe winnaar van Gedichtendag 2020?!

Meer info
Bibliotheek Wuustwezel – 03 690 46 41 – bibliotheek@wuustwezel.be