Wielrennen: Gooreindse Wielertoeristen GWT

Testersdreef 17
2990 Wuustwezel

0496 98 37 77

cant_steven@hotmail.com


Contactpersoon

Steven Cant (secretaris)

0496 98 37 77

cant_steven@hotmail.com


Sport

Fietsen op de weg op zondagvoormiddag en op feestdagen. Het vertrek is tussen 8 en 8.30 uur aan café de Pothoek op de Bredabaan in Gooreind.

Er wordt wekelijks gefietst in drie groepen naargelang afstand en tempo. Elke keer wordt er langs een andere route gereden. Jaarlijks wordt er een regelmatigheidsrit en een tijdrit georganiseerd door de clubleden. Maandelijks wordt er een maandblad rondgestuurd met een overzicht van de komende ritten en informatie omtrent de clubactiviteiten.

Vanaf de 1e zondag van maart t.e.m. de laatste zondag van september wordt er in verschillende groepen gefietst. Tijdens de wintermaanden wordt er 1 groep gereden. Geïnteresseerden mogen een aantal keren meerijden, maar moeten wel achteraan aansluiten.

Het lidgeld is 70 euro per jaar. Een deel van de kosten kan via de meeste ziekenfondsen worden teruggevorderd. Er moet gefietst worden in clubuniform. Een kledijpakket moet worden aangekocht maar kan grotendeels worden terugverdiend over 3 wielerseizoenen indien men voldoende deelneemt aan de wekelijkse clubuitstappen.