Judoschool CENTRUM Wuustwezel

Bredabaan 798
2990 Wuustwezel

03 663.32.92

georges@judocentrumwuustwezel.be


Contactpersoon

Georges Michel

georges@judocentrumwuustwezel.be


Sport

Voor de "jongeren" : op een "speelse" wijze de jongeren inwijden in de technieken en de filosofie het Judo. Voor de "ouderen" : op een recreatieve manier Judo beoefenen met vooral de nadruk op techniek, al kan het er tijdens de trainingen toch wel eens stevig aan toe gaan ! Onder het motto "judo voor allen" bieden we judo aan van 5 - 6 jaar tot.....???? Ook G-judoka's zijn zeer welkom !!!

Trainingen in de "Budo" zaal van de Gemeentelijke Sporthal : donderdag : van 18.30 u tot 19.30 u : -12 jarigen van 19.30 u tot 20.30 u - 21.00 u : + 12 jarigen vrijdag : van 19.30 u tot 21.00 u : technische en/of kata training gevorderden zaterdag : van 10.00 u tot 11.30 u : allen. De mogelijk bestaat om aan wedstrijden deel te nemen, maar dit is geen verplichting. Men kan steeds, als kennismaking, gratis deelnemen aan de eerste drie lessen. (Ook verzekerd !!!)

De Judoschool CENTRUM Wuustwezel is opgericht in 1982. We zijn gevestigd in de BUDO zaal van de gemeentelijke sporthal. We beoefenen JUDO vooral op recreatieve basis, waarin techniek en kennis voorop staat. Onze trainingen verlopen in een zeer gemoedelijke en vooral vriendschappelijke sfeer met de nadruk op wederzijds respect.

De trainingen staan onder leiding van :
Georges MICHEL 7de Dan
Leo VAN GINDEREN 6de Dan
bijgestaan door verschillende zwarte gordels.
Judoschool CENTRUM Wuustwezel is aangesloten bij SPORTA Federatie vzw en de C.J.J.F. (Culturele Judo en Jiu jitsu Federatie).