Voetbalclub: K.Gooreind VV


Sport

K.Gooreind VV streeft er naar een warme en familiale club te zijn, waar plaats is voor iedereen, waar plezier en samenhorigheid voorop staan en waar iedereen aan hetzelfde zeel trekt.

Voetbal spelen voor jong en oud(er).

K. Gooreind VV is een belgische voetbalclub uit Gooreind (Wuustwezel) opgericht in 1933. De club is aangesloten bij de KBVB met stamnummer 3865 en heeft paars-wit als club kleuren. K.Gooreind VV speelt in het seizoen 2014-2015 in 3de Provinciale. Sinds het 75 jarig bestaan van de club in 2008 heet de club Koninklijke Gooreind Voetbal Vereniging, waar iedereen van Gooreind trots op is.

In het begin van haar bestaan heeft Kà Gé Vé Vé op verschillende locaties een voetbalterrein ter beschikking gehad, maar het meeste aantal jaren speelde Mauve en Wit achter de sigarenfabriek van Verellen tot de club haar definitieve adres vond aan de Eikendreef, waar ook het gemeente terrein is met een accomodatie voor de collega sportievelingen van de Gooreindse Atletiek Vereniging, kortom GAV.
In het laatste kwartaal van 2014 zal K.Gooreind V.V. een kunstgrasveld, dat aangelegd wordt door de Gemeente Wuustwezel, in gebruik nemen. Het 5 jarenplan voorziet ook de uitbouw van een volledig sportcomplex met aangepaste voorzieningen voor GAV en Scouts, tot en met de bouw van een sporthal als sluitstuk.