Reglement fotowedstrijd 'Wuustwezel (be)leeft!'

Toerisme Wuustwezel vzw richt de grote fotowedstrijd voor kinderen ‘Wuustwezel (be)leeft!’ in, waarmee ze de toeristische evenementen van de gemeente Wuustwezel in de kijker wil plaatsen. De ingezonden werken zullen tentoongesteld worden tijdens de dorpsdag op zondag 22 september 2019. Diezelfde zondag zullen ook de winnaars van de wedstrijd bekend gemaakt worden.

1. De wedstrijd loopt tot 31 augustus 2019.

2. De wedstrijd staat open voor alle kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar, ongeacht hun woonplaats.

3. Iedere deelnemer mag maximaal 3 foto’s inzenden. Dit kan per email via toerisme@wuustwezel.be, per post via Toerisme Wuustwezel, Dorpsstraat 36, 2990 Wuustwezel of de foto's mogen afgegeven worden in een envelop aan de balie van Toerisme Wuustwezel. Bij elke inzending moet de leeftijd en de naam van de fotograaf vermeld worden.

4. De gefotografeerde evenementen moeten in de gemeente Wuustwezel plaatsvinden tussen 23 september 2018 en 31 augustus 2019 en toegankelijk zijn voor toeristen. 

5. De deelnemers gaan ermee akkoord dat Toerisme Wuustwezel alle ingezonden foto’s mag gebruiken in andere publicaties ter promotie van Toerisme Wuustwezel of Gemeente Wuustwezel. Dit alles zonder commerciële doeleinden, maar onbeperkt in tijd.

6. De deelnemers dragen de volle verantwoordelijkheid voor hun ingeleverde werken, zowel op vlak van het recht van privacy als op vlak van auteursrechten. Door zijn of haar inzending verklaart de fotograaf dat de personen die op de foto’s voorkomen geen bezwaar hebben tegen publicatie. De inzender moet houder zijn van het auteursrecht op elke door hem/haar ingezonden foto, dat wil zeggen dat de inzender de foto zelf heeft genomen. De organisatie aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor mogelijke inbreuk op het auteursrecht door de inzender.

7. Aan de wedstrijd zijn prijzen verbonden ter waarde van 20, 30 en 50 euro. De winnaars van de wedstrijd mogen hun werken gedurende enkele maanden tentoonstellen in enkele gemeentelijke gebouwen. De beste foto onder de nominaties krijgt een vaste plaats op de fotowand van de dienst Toerisme Wuustwezel vzw in de Poort naar het Platteland.

8. De namen van alle deelnemers kunnen publiek gemaakt worden, samen met het door hen ingezonden fotomateriaal.

9. Foto’s die in aanmerking willen komen voor nominatie, mogen nog niet elders tentoongesteld of gepubliceerd zijn geweest.

10. Tegen de beslissing over de winnaar is geen verhaal mogelijk en er wordt geen correspondentie over gevoerd.

11. Door deel te nemen aan deze wedstrijd aanvaarden de deelnemers alle bepalingen van dit reglement.

Veel plezier!