Santa run for life: lopen of wandelen voor het goede doel #warmwezel

Ho ho ho, de kerstmannen rennen op 22 december door de straten! De Wuustwezelse atletiekclub GAV organiseert voor de tweede keer een Santa Run/Walk for Life op de kerstmarkt in Gooreind. Tijdens deze tocht draait het puur om plezier! 

Kinderen (tot 12 jaar) starten om 14 uur aan GC 't Schoolhuis voor 1 km loopplezier op en rond de kerstmarkt. De jeugdtrainers van de GAV zullen meelopen ter begeleiding. De 2 euro inschrijvingsgeld gaat naar het goede doel. Elke jonge sportieveling ontvangt ook nog een warme kerstmuts en een medaille. 

Na de kidsrun (omstreeks 14.20 uur) kan je je wagen aan een tochtje van 3 km wandelplezier of 5 km loopplezier. De start is ook  aan GC 't Schoolhuis. Onderweg is een jenever- / chocomelk stop voorzien. Loop je lekker warm en steun het goede doel met je 5 euro inschrijvingsgeld.

Steun (W)onderweg!

Terwijl je onderweg bent steun je (W)onderweg! Dit is een vereniging voor normaal begaafde 16+’ers met een autismespectrumstoornis. Zij organiseren verschillende (creatieve) ateliers, waar de deelnemers aan de slag gaan met beeldende kunst, fotografie, kaarsen, video, koken en nog veel meer. Een selectie van de kunstwerken, gemaakt in de beeldende ateliers, kan voor een klein prijsje ontleend worden door zowel particulieren als bedrijven, om zelf tentoon te stellen of er langere tijd van te genieten. Daarbovenop organiseren ze ook een onstpanningsaanbod met uitstappen en andere vrijetijdsactiviteiten voor deze doelgroep.

Meer weten over deze interessante organisatie? Kijk eens op www.wonderweg.be!

Inschrijven

Santa Run for life - kids run: https://be.ticketgang.eu/event.php?key=77860

Santa Walk fot life – 3 km wandelen: https://be.ticketgang.eu/event.php?key=78295

Santa Run for life - 5 km lopen: https://be.ticketgang.eu/event.php?key=77857