Werken fietspad Bredabaan worden hervat!

Werken Bredabaan te Gooreind

Het bouwverlof is ten einde. Op de Bredabaan tussen Brasschaat (Maria-ter-Heide) en Wuustwezel (Gooreind) worden de werken hervat op 6 augustus.

In tegenstelling tot de eerste fase van de werken is doorgaand verkeer in twee richtingen mogelijk, weliswaar over versmalde rijstroken. Zwaar (> 3,5 ton) en groot (breder dan 280 cm) verkeer is verboden en wordt omgeleid.

Aan de fietsers wordt uitdrukkelijk gevraagd niet op de rijbaan te fietsen, maar gebruik te maken van het tijdelijke fietspad aan onpare zijde dat speciaal aangelegd werd als minder-hindermaatregel. Het fietspad mag in beide richtingen gebruikt worden. Let op, bromfietsen klasse B en speedpedelecs moeten wel op de rijbaan.

Enige hinder en vertragingen zijn niet uitgesloten. Hou er rekening mee.

De gemeentebesturen van Brasschaat en Wuustwezel vragen alle weggebruikers om de duidelijk aanwezige signalisatie en aanwijzingen altijd te respecteren. Breng de veiligheid van de wegenwerkers en de andere weggebruikers niet in gevaar.

Fase 2 vanaf 6 augustus
Vanaf 7 augustus starten dan de verschillende nutsmaatschappijen (Eandis, Telenet, Proximus, Pidpa, Integan) aan de westzijde van de Bredabaan met het vervangen en aanpassen van hun leidingen in functie van de geplande werken. Deze werken werden ingepland tot eind december 2018.

Omwile van de veiligheid zullen Kochdreef, Beukendreef, Ringdreef en Koersdreef tijdelijk worden afgesloten ter hoogte van de aansluiting op de Bredabaan. De Eikendreef blijft wel open.

Heb je nog vragen?
Vragen over de aanleg van het fietspad en het vernieuwen van de rijbaan?
       Surf dan naar www.wegenwerken.be of bel 03 224 68 11
Vragen over de aanleg van het gescheiden rioleringsstelsel?
       Surf naar www.pidpa.be of bel 0800 90 300
Algemene vragen?
      Mail naar conducteur@wuustwezel.be of bel 03 690 46 32