Supermegagrote boekenverkoop

Naar aanleiding van de jaarlijkse afvoerbeurten van boeken in de bibliotheken, zullen in de maand juni twee grote boekenverkopen georganiseerd worden in de bibliotheken van Wuustwezel en Gooreind. Op zaterdag 15 juni is de bibliotheek van Wuustwezel aan de beurt, op zondag 30 juni kunnen boekenwurmen in Gooreind terecht.
 
Bib Wuustwezel
Op zaterdag 15 juni is de bibliotheek van Wuustwezel aan de beurt. Tussen 9.30 en 12 uur kunnen boekenwurmen zowel oudere als recentere boeken aankopen. 
Genres als fictie voor volwassenen en jeugd voor de ongelofelijke prijs van 1 euro (thrillers en detectives, chicklit en romantiek, waargebeurde verhalen en romans) of prentenboeken voor de allerkleinsten. Ook non-fictieboeken hebben we in de aanbieding. Verder bieden wij oude tijdschriften te koop aan tegen de verbluffende prijs van 0,20 euro per stuk. 
 
Bib Gooreind
Op zondag 30 juni zal de bibliotheek van Gooreind op haar beurt een grote boekenverkoop organiseren naar aanleiding van het Gooreinds Tuinfeest en dit tussen 10 en 16 uur. Tijdens het tuinfeest krijgen boekenliefhebbers de kans om massa's boeken uit bovenvermelde genres te kopen. 
 
Een unieke kans!
Voor elke boekenliefhebber is dit de uitgelezen kans om de huisbibliotheek aan te vullen of vakantieliteratuur in te slaan! 
 
Meer info