Vacature administratief medewerker onderwijs

Als administratief medewerker onderwijs verricht je administratie voor de academie voor muziek, woord en dans en de afdeling beeldende kunsten.

Profiel
Je hebt kennis van regelgeving, eigen aan het vakgebied en kan vlot overweg met de courante informaticatoepassingen. Je beschikt over een rijbewijs B of bent bereid dit te behalen binnen de twee jaar na indiensttreding. Je bent bereid om avond- en weekendwerk te verrichten.

Interesse voor deze boeiende uitdaging?
Solliciteren kan door je brief, het standaard sollicitatieformulier, een uittreksel uit het strafregister én een kopie van je diploma en rijbewijs te bezorgen, uiterlijk 29 januari 2020 aan de personeelsdienst, Bredabaan 735, 2990 Wuustwezel.

De selectieprocedure

  • Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor functies van bepaalde en onbepaalde duur. Momenteel is er een functie vacant ter vervanging van een zieke werknemer.
  • Het schriftelijk en praktisch examen gaat door op 10 februari 2020 van 9u tot 11u30. Het mondeling examen staat gepland op 3 maart 2020.

Meer info
Het sollicitatieformulier en de infobundel zijn te bekomen bij de personeelsdienst, - 03 690 46 19 - personeel@wuustwezel.be.