Vacatures bij lokaal bestuur Wuustwezel

Het lokaal bestuur van Wuustwezel zoekt regelmatig nieuwe medewerkers:

Onthaalmedewerker (50% - vervangingscontract)   reageer zo snel mogelijk

Ben jij een klantvriendelijke, vlotte en hulpvaardige collega die communicatief sterk is, dan is deze functie misschien iets voor jou! Je staat niet alleen in voor het onthaal in het Sociaal Huis. Je vormt ook ons eerste aanspreekpunt voor alle burgers die telefonisch contact opnemen voor een vraag, een melding of een advies. Alle informatie over deze functie kan je hier terugvinden. We zien jou graag voor een kennismakend gesprek!

 

2 Maatschappelijk werkers (100% - onbepaalde duur)  reageer voor 21 mei 2021

Om onze sociale dienst te ondersteunen, zoeken we extra maatschappelijk werkers die ons team komen versterken. Het gaat om 2 contracten van onbepaalde duur. Alle informatie over deze functie en de bijhorende selectieprocedure kan je hier terugvinden.

! OPGELET: aangepaste selectiedata:     

- Het schriftelijk gedeelte zal doorgaan op dinsdagavond 25 mei 2021 van 18h tot 20h30 via een thuisopdracht.

- Het mondeling gedeelte zal nog steeds plaatsvinden op donderdag 27 mei 2021 in het Sociaal Huis (we voorzien een ganse dag).

 

Vakantiewerkers   reageer voor 17 mei 2021

Nog op zoek naar vakantiewerk? We zoeken nog studenten die willen werken in de poets- of gezinszorg of in de groendienst tijdens de maanden juli, augustus en/of september. Alle informatie over de beschikbare functies kan je hier terugvinden. 

Interesse in één of meerdere functies?
Stel je kandidaat vóór 17 mei 2021 door de sollicitatiefiche en een kopie van je rijbewijs (als de voorwaarde dat voorschrijft) te bezorgen aan de personeelsdienst: personeel@wuustwezel.be.

 

Spontane sollicitaties

Staat jouw ideale functie er niet bij maar heb je interesse om bij het lokaal bestuur Wuustwezel te werken? Spontane sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur je motivatiebrief naar personeel@wuustwezel.be.

(!) Er werd een privacyverklaring opgemaakt voor het gemeentebestuur en het OCMW over de verwerking van jouw gegevens in het kader van een sollicitatietraject bij onze organisatie.

Diversen