Vacatures bij OCMW en Gemeentebestuur

Het gemeentebestuur en het OCMW publiceren regelmatig vacatures in de pers en de eigen informatiebladen.

Gemeente Wuustwezel

Interesse om bij het gemeentebestuur te werken? Spontane sollicitaties zijn altijd welkom! Meld je bij personeel@wuustwezel.be.

Hier kan u onze privacyverklaring terugvinden inzake de verwerking van uw gegevens in het kader van een sollicitatietraject bij onze organisatie.

Ben je student? Heb jij al plannen voor de zomer of nog op zoek naar EEN LEUKE VAKANTIEJOB? OCMW Wuustwezel en Gemeente Wuustwezel hebben voor de zomermaanden juli, augustus en september verschillende uitdagingen open staan. Voor elke functie gelden specifieke leeftijds- en studievoorwaarden. Heb je interesse in één van deze uitdagingen, stel je dan kandidaat vóór 25 maart 2019 met dit sollicitatieformulier!

Het gemeentebestuur zoekt dringend naar 6 technisch beambten groen. Het gaat om 4 contracten van 6 maanden en 2 contracten van onbepaalde duur. Solliciteren kan tot uiterlijk 6 maart 2019. Meer info...

Het gemeentebestuur heeft een vacature voor een technisch beambte uitleendienst. Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur op D-niveau. Solliciteren kan tot uiterlijk 18 maart 2019. Meer info...

 

OCMW van Wuustwezel

U kan zich ook nog steeds melden als toekomstige medewerker van ons POETSTEAM VAN DE THUISZORG. Meer informatie over de functie vind je hier.

Interesse om bij het OCMW te werken? Spontane sollicitaties zijn altijd welkom! Meld je bij personeel@wuustwezel.be.

Hier kan u onze privacyverklaring terugvinden inzake de verwerking van uw gegevens in het kader van een sollicitatietraject bij onze organisatie.

 

Diversen